Italian Language
Greek Language
English Language
Russian Language
Albanian Language
Turkish Language

C&C Hunting s.r.l.

C&C Hunting s.r.l. lind ne 2011 me synimin ti ofroje merkatos italiane produktet me te mira dhe te gjitha inovacionet e sektorit : gjueti, qitje sportive dhe outdoor.

Ne saje te nje politike te ngurte orientuar ne standarte te larta te cilesise sot C&C Hunting s.r.l. eshte nje pike referimi ne sektor per te gjith ata qe duan me te miren dhe pretendojne produkte te seleksionuar dhe te garantuar. Gjuetare dhe qites qe nuk bien ne kompromis por pretendojne performanca dhe seriozitet.

Gjate gjith kohes C&C Hunting s.r.l. vazhdon ne zbulimin e firmave apo kompanive te reja dhe me testimin e produkteve te reja, bashke me nje skuader gjuetaresh, qites qe ofrohen si testues ne fushe dhe keshillojne produktet qe realisht kenaqin nevojat e merkatos.

C&C Hunting s.r.l. eshte edhe Kerkim& Zbulim i artikujve per gjuetine si prsh jeleku mbrojtes per qente e derrave te eger. Nje produkt inovativ si ne nivel materiali ashtu dhe ne design qe gjate sezonit te gjuetise ka kontribuar ne shpetimin e shume qenve dhe ne kursimin e shume euro per kura veterinerie nga ana e pronareve te tyre.

Rrjeti i agjenteve C&C Hunting s.r.l. mbulon gjith territorin nazional italian duke ju garantuar depove te armeve dhe shitesve nje kontrat direkte dhe pranine si ne fazen shitese ashtu dhe ne fazen post-shitje per nje eksperience sa me te mire komerciale. Por C&C Hunting s.r.l. nuk gjendet vetem ne Itali. Kohet e fundit u jane hapur portat merkatove te huaja duke realizuar baza komerciale edhe ne disa shtete emergjente.

The CEO

Roberto Catasti